Qui som

L’Associació de Comerciants de Sant Genís dels Agudells va néixer l’any 2017 per treballar en el reforç de l’estructura comercial del nostre barri. Des d’aquell any hem desenvolupat tot un seguit d’accions encaminades a coordinar i associar els comerciants establerts a Sant Genís i donar forma a una vella aspiració del comerç del barri: treballar, en col·laboració amb d’altres entitats (com ara l’Associació de Veïns i Veïnes) per a la millora constant de Sant Genís.

Des de la seva creació, l’Associació de Comerciants de Sant Genís ha desenvolupat tot un seguit d’activitats de suport al comerç, mirant de potenciar el comerç de proximitat, molt vinculat a la gent del barri en una zona parcialment aïllada del centre de la ciutat, rodejada per la Ronda de Dalt, la muntanya de Collserola i la Ciutat Sanitària de la Vall d’Hebron.

En aquest sentit, algunes de les nostres activitats al barri han esdevingut realment importants i arrelades com ara la Festa de la Rosa, que  desenvolupem per Sant Jordi, o bé la Festa del Comerç, pels volts de Nadal, on es fa un sorteig entre tots els clients dels comerços associats, molt esperat a Sant Genís.

Tot plegat fa que seguim creient en el projecte i treballant per la millora del comerç de Sant Genís.

Ara mateix som 31 dels 59 establiments existents al barri!

La missió de la nostra Associació de Comerciants de Sant Genís dels Agudells és fomentar el comerç de proximitat, actuant com a interlocutor davant l’Administració per la defensa dels interessos del barri en general, dels comerços i el seus socis en particular.

La nostra visió és tenir una associació unida, implicada i compromesa integrant a la totalitat dels comerços i negocis de la zona.

Els nostres valors:

    • Compromís: Donar suport i activar els comerços del barri.
    • Serietat: Procedir amb consideració i donant importància a com es fan les coses.
    • Perseverança: Insistència i planificació en els projectes.
    • Sostenibilitat econòmica: Generar recursos propis.
    • Sostenibilitat mediambiental: Preservar i actuar sobre el medi ambient al nostre barri en les nostres activitats culturals, econòmiques i materials.
[hfe_template id='210']