Arriba la 2ª edició del Visat Sant Genís – 02/11/2021

Per segon any, Sant Genís Comerç organitza el joc del Visat Sant Genís. A tots els comerços associats es pot trobar un cartonet per jugar. Només cal fer una compra a 3 dels comerços associats per cada grup i entregar la papereta amb nom i telèfon. El premi són 3 lots de 250€ en xecs-regal per comprar a les botigues de Sant Genís Comerç.

Comença a viatjar pel comerç de Sant Genís… però no t’oblidis del Visat!

Festa del Comerç – 02/10/2021

Dissabte 2 d’octubre vam celebrar la Festa del Comerç de Sant Genís – Teixonera, en col·laboració amb Comerciants Teixonera. L’acte va ser tot un èxit de públic. Entre els assistents vam tenir a la Regidora del Districte, Sra. Rosa Alarcón, i el Conseller de Comerç, Sr. Marc Guallar.

Aquest és el primer cop que, amb el suport del districte d’Horta-Guinardó, podem celebrar una Mostra de Comerç a Sant Genís i els resultats no podien haver estat millors. Què sigui només la primera de moltes més!

Comerciants Imparables a Sant Genís – 09/07/2021



Sant Genís Comerç col·labora amb la Fundació Josep Carreras en el projecte “Comerciants Imparables”. A cada botiga associada trobareu una guardiola on podeu fer aportacions per a la lluita contra la leucèmia. La solidaritat de tots és necessària per guanyar aquesta batalla. I els nostres comerciants… són imparables!

Fem un barri més sostenible – 22/06/2021

L’Escola Mare de Déu de Montserrat i Sant Genís Comerç, col·laboren aquest any en un projecte de ” Barcelona + Sostenible“, per difondre la importància de dur a terme accions de sostenibilitat, i integrar el coneixement de l’entorn i la natura com a valor educatiu entre els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària de l’Escola.

Els dibuixos finalistes van ser penjats als aparadors dels comerços associats. La guanyadora final va ser la Beth, de 5è curs, que va rebre com a premi un maletí amb material de dibuix.

Entre tots fem un barri més sostenible!

Entrega del premi del Concurs Carnestoltes 2021 – 12/03/2021

Entrega Premi

Aquest passat dimecres s’ha fet l’entrega del premi del concurs de Carnestoltes a les companyes del CRI La Llavor de Sant Joan de Deu per la seva disfressa conjunta. En Miquel Arderiu, Tresorer de Sant Genís Comerç, els ha fet entrega del talonari amb xecs regal per valor de 200€. Serveixi aquest premi per agrair l’esforç i la participació de tots els que van aportar el seu granet de sorra perquè tradicions com el Carnestoltes no s’aturin per la pandèmia.

Concurs de Carnestoltes – 08/02/2021

Aquest any, el Carnestoltes es viurà d’una manera diferent: les disfresses es penjaran a Instagram i un jurat triarà les millors gales. Però tot i així tindrem concurs de carnestoltes. Sant Genís Comerç aportarà el premi en la categoria de disfressa adults: 200€ en xecs regal per comprar a les botigues de l’Associació. Us animem a tots i totes a participar.

Ses Majestats Reials visiten Sant Genís – 07/01/2021

Tot  i la pandèmia, els Reis Mags no han volgut faltar a la seva cita amb els nens i nenes de St. Genís. Enlloc de la tradicional cavalcada, aquest any s’han instal·lat en un campament ben a prop nostre, al Pg. Vall d’Hebron. Durant la tarda del 5 de gener van rebre la visita d’un bon nombre de famílies que els van voler expressar així el seu agraïment per haver fet un viatge tan llarg en la situació actual. Sant Genís Comerç va col·laborar ajudant-los en la instal·lació del seu campament. Gràcies per haver vingut!

Entrega del premi Visat Sant Genís – 21/12/2020

La guanyadora de la promo Visat Sant Genís, la Sra. Joaquina Bartolomé, acompanyada de la seva neta Bàrbara,  ha recollit avui el premi. El President de Sant Genís Comerç, Sr. Luis Navarro li ha fet entrega dels xecs-regal per valor de 800€ per a comprar a les botigues associades. Enhorabona pel premi.

Sorteig del Visat Sant Genís – 13/12/2020

Avui ha tingut lloc el sorteig del Visat Sant Genís. Amb la col·laboració de la Regidora del Districte, Sra. Rosa Alarcón i els consellers de comerç, Daniel Guallart, i de barri, Sergi Perea, hem procedit a extreure la targeta guanyadora. I el premi ha anat a parar a la Joaquina Bartolomé. Enhorabona a la guanyadora i gràcies a tots aquells que han participat en la promo “Visat Sant Genís”. Entre tots fem el barri millor. Estem segurs que l’any vinent podrem tornar al format habitual i realitzar el sorteig a l’exterior i celebrar-ho tots junts.

Espectacles infantils a Pl. Palestina – 05/12/2020

Tot i la pandèmia, el comerç de Sant Genís vol compartir l’esperit nadalenc amb tots els seus veïns i veïnes. De la  ma de l’Ajuntament de Barcelona arriba “El Nadal del comerç”. Avui hem tingut a la Pl. Palestina 2 espectacles teatrals per a públic familiar: “L’explorador de botigues” i “El Paseante”. Tots dos han aconseguit posar un somriure ben gros als infants del barri.

[hfe_template id='210']